Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

how do i feel

hello peeps!^^

ppssttt. sekarang sudah pukul 1:16am aku belum tidur lagi. si NYET aku dah tidur sebab kepenatan merayau dengan geng geng diye . tak tahu pegi mane dia tak bagi tau aku (jahat, tapi aku sayang dia) balik kira kira pukul 7 malam . tidur , kira kira pulul 12 malam . memang patut pun dia pergi tidur . kan kan ? tak payah disuruh tidur (:

satu hari ni aku kegelisahan tau tak ? kenapa ? sebab ?
malam semalam dia tak bagi tau yang dia hari Sabtu 3/12 ni dia ride & lepak dengan kawan dia. langsung tak bagi tau aku . pelik ka ? dah tu, dari matahari terbit sampai matahari terbenam la dia tak timbul timbul . aku ada tengok dia online . like status kawan kawan aku . tapi dia langsung tak tegur aku. wah wah wah ! apa lagi hati aku dup dap dup dap takut dia abaikan aku . aku tak nak kehilangan sesiapa lagi dah . beto ni weh !~ aku dah FEDUP dipermainkan. tau?

aku tak nak diabaikan.aku tak nak dipermainkan.aku tak nak dikecewakan.aku tak nak dilukakan. cukup la TENTH tu dah sakitkan aku. nasib baik sekrang si NYET tu datang dalam hidup aku :) dan ,aku pun .. setiap hari , aku lupakan si TENTH tu :)

Tadi, tengah syok syok aku menyumpah dengan line internet aku macam siputsilakababui tu, tiba tiba ada 1 message dekat facebook. aku pun buka la. fu lah mak jugak. line tu kan tak betol , so late la aku buka message tu . lasty, dapat jugak aku bukak :)

hati aku dup dap dup dap tengok nama siapa yang muncul . Az'mier Haqieem .. fuh , punya la berbunga hati aku. so aku pu buka message tu . dia kata dia minta maaf kalau hari ni dia ada abaikan aku sikit . sejak kebelakangan ni dia semakin sibuk . ride sana ride sini . hari tu ada hal penting. aku check check dari kawan dia, kawan dia cakap ada berkaitan dengan orang Sabah . macam penyambut tetamu la pulak dorang tu kan? haha ! so, aku pun tak dapat tahan dia. so aku lepaskan dia lagi pun benda tu datang sekali je dalam hidup. kan kan ? kalau tak lalui, memang rugi la KATANYA la. ha, tu la susah kalau ada fixie . tapi tu la best kalau ada fixie . boleh adventure dengan kengkawan :) teringin jugak aku nak ride dengan dia and kawan kawan . adventure pergi entah ke mana . haha ! oh, tadi dia pun ada cakap supaya aku jangan la ambik hati ke sakit hati ke .. hakikatnya, aku tak ambik ati pun . sebab , RIDER memang tu la kerja kan. tambah lagi time cuti ni. fulamak ! memang sengsara la. ride sana ride sini. sampai penat kaki mengayuh . ish ish ish ~

aku tak marah pun sebenarnya dengan dia tu. sebab aku ni kan . ala, bukan nak puji diri tapi memang kenyataan la kan .yang aku ni jenis memahami situasi . macam situasi dia ni ha.. kesian jugak aku tengok si NYET tu. bangun pagi , makan pastu meet kawan dia yang nak jumpa dia. lepas tu , waktu tengahari ride dengan kawan sampai la maghrib . pukul 7 baru sampai rumah . epp, adik dia AKMA tu apa cerita ? siapa yang jaga kalau mama abah kerja ? tak kan dia bawak adik dia sekali kot? eeh tak la .. maybe adik dia tu main dekat rumah kazen mazen. maybe kot..
sambung balik. balik pukul 7 . mandi , lepas tu makan and buat kerja sendiri sampai pukul 9 . dari pukul 9 sampai pukul 12 check facebook and inbox aku ni yang si NYOT nih . haha ! eraly pukul nak pukul 1 macam tu, baru dia pergi tidur . fulamak . gerenti penat tu . tadi dia ada cakap, nasib baik dia tak pengsan sebab dia penah .fuh ! aku tak mintak tu~ harap tak la berlaku. kalau berlaku, aku tak perduli aku jumpa dia. tak kesah kalau mama abah dia ada. haha ! macam la berani aku buat macam tu . jangan jangan mama abah aku dengan dia suruh kahwin terus . fuh ! buang jaoh jaoh imagine tu. aku tak mintak kahwin awal. kerja pun belom . apa lagi SPM pun belom limpas.. haiyaa .

dulu, sebelum aku kaple dengan si NYET ni , dia ada bagi tau 'selagi dia masih hidup, selagi tu la tak da orang lelaki dapat mempermainkan aku' wow! then, dia suruh aku pegang janji dia tu sampai bila bila selagi dia hidup la kan ? haha ! so , sekarang lelaki tu adalah dia ! AZMIER HAKIM !! aku nak dia setia. tak ego, tak panas baran. memahami, sporting, tak mempermainkan hati aku and etc yang selalu di inginkan para gadis .. yang aku nak la sangat sangat . tengok dia SETIA . AKU NAK JUGAK KAPLE SAMPAI 1 TAHUN ATAU LEBIH DENGAN KAPLE SENDIRI . kadang kadang ada jugak rasa CEMBURU TENGOK KAWAN RAPAT BERKAPLE SAMPAI BERTAHUN TAHUN . aku nak jugak la . nak nak nak . 1 bulan aku rasa tak cukup bagi aku .. tersangat a singkat dalam masa 10 hari kan ? aku dulu pernah berkaple sampai 10 hari jer. nah ! apa macam tu ? aku dulu tak menghargai betol kan ? aku dulu memang jahat! sekarang aku rasa macam mana aku tak dihargai seperti mana aku tak menghargai orang yang sayang aku . WIWIT!! CERAMAH DIRI SENDIRI tu.. haha !

hmm. okay , sampai sini jer la .


papai peeps! ^^

No comments: