Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Header :)



Hello Peeps!

yeah! malam tadi aku tidur pukul 3:18am . nak tau napew? sebab aku buat header utuk best girl friends aku nih :) rajin mood la katakan . haha! kebetulan gak aku buat untuk header aku sendiri :)


malam tadi , early pukul 11 lebih aku text dengan NanoBoy aku . talking talking sampai kol 1 lebih . aaa ... then , dia pun tidur . time dia tidur tu la aku buat header untuk kawan aku 2 ekok gedik tu. haha !


aku buat khas untuk 2 ekok gedik tu . nak tau sape ? NURUL ASHTIE dengan NINA DUNCAN . wooohahahah ! siapa suruh korang gelar aku empuan gyla ? hihik^^ kan dah kena . lalalalala wekkkk.. by the way , nah .. KHAS UNTUK KORANG DUA ! !

aku tau header ni simple jer . tapi syuko la weh ! 3 jam aku buat nih tau ? kau fikir senang ke ? kau tak menghargai, aku ketok kepala korang . haha !

ashtie pung ..


nina pung ..

pung ? sukahati aku la nak kata apa PUNGA :P


kay sampai sini jer yek ?


Papai peeps! ^^

No comments: