Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Facebook Timeline (OKTOBER AKU START PAKAI) lama tu bah . orang 1st guna facebook timeline kot ;)

hello peeps!^^

aku share ek ? sekarang ni banyak dah guna facebook timeline . cherr la kawan . mula mula aku apply kan macam nak mampus . nak menangis pun ada . mula mula macam biasa je layout dia . waktu bulan September tu, aku tukar pulak FACEBOOK LAYOUT . aku search dekat google . fulamak , warna hijau tu :* semua yang warna biru tu bertukar jadi hijau . then , ada la falling objects . wiwit~ aku suke la ! hahaha

then , tak sampai 1 minggu aku tak nak guna layout tu . background dia tu blink blink . buat lag jer --' then , aku pun buang la backgound tu . tak nak guna biar blank macam biasa warna putih . peace ! ^^ selepas seminggu tu , aku hairan la sangat tersangat sangat . aku rasa nak menangis ! akkaii ~ hanya kengkawan aku jer tau . nak MENGURAS pun payah la sangat ! kiri kanan aku klik . fuh ! jahanam sungguh !

AKU RASA AKU LA FIRST GUNA FACEBOOK TIMELINE NI (PERASAN) sebab?
FRIENDS FRIENDS dalam lists aku ni baru bulan DESEMBER guna FACEBOOK TIMELINE ni .
aku ? AKU BULAN SEPTEMBER WOK ! akulah perasmi nye :) (perasan la sangat) :p tak kisah . aku yang menaip ni tau ! hahaha ~

nih , aku tunjuk facebook timeline aku ;)



hak ah . macam tu la . lebih 5 kali aku tukar cover . macam header kan ? ;) macam HEADER dalam blogger la pulak . kan kan ? ;) mula mula cover facebook timeline aku "siti nurhasmin's" lepas tu tukar pulak dengan "She's Sunshine" aku tak puas hati . aku tukar lagi dengan "BEN10" yeah ! punye la aku suka . haha ! then then , aku tukar
lagi dengan "Coldplay" . last last sekarang aku tukar dengan "GREYSON CHANCE" . minat macam tu jer . tak fanatic macam orang lain sebab aku kenal dia dari 2010 --' lama kan ? tak macam sekarang . 1 Malaysia dah kenal dia . tu pun dari ASTRO RIA waktu dia dengan NAJWA LATIF . fuh ! lapuk la bagi aku (sorry der kalau aku menyindir. jangan la terasa :) )


TAPI YANG AKU HARAPKAN SANGAT LA SEKARANG NI .. HARAP MR.MZ buat TOP BUTTON macam dalam BLOGGER nih . lelah aku scroll balit ke atas mun dah rah HOME tok banyak gilak status . INGGA NYAWA AKU --' ( penat aku scroll balit ke atas kalau dekat HOME ni banyak sangat status . TAK SEDAP NYAWA AKU --' )

okay la . sampai sini jer la ek ? malas dah aku nak menaip panjang panjang .

kay lah .

papai peeps !^^

No comments: