Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Amirul Adly :)

hello peeps!^^

aku nak share . boleh kan? akai! sukahati aku la . aku menaip ni kau jangan sibuk pulak . wahaha ! plentey jak bah (gurau jer lah) HIHIK^^

okay, dulu aku kenal dia ni macam mane ek ? lupe dah aku . sangal la aku ni . lepas tu, kiterang bole la berkawan rapat . then, sama sama tau yang masing masing ada mix IBAN . wolawek ! then, kiterang ade la berkomunikasi dalam bahasa Iban, Sarawak tu :) tapi sekejap jer sebab aku tak pro sangat . lagi pun aku masih tu hu yuk (tuyuk/bebal)

tapi tak lama tu, masing masing menghilang . wohohoh ! entah la kemana tak bertegur sapa . wow! lawa betol ek ? sama la macam aku . haha ! lawa lawa lawa sombong la lepas tu. kuikui :P

time aku masih berpacaran dengan Akim, hati aku tiba tiba jer nak menaip nama "Amirul Adly" dekat search . then ape lagi punya la syok dan seronoknya aku menekan butang 'like' setiap kali ada butang 'like' dekat profile dia tu. wahahahahahaha !


***

semenjak dua menjak tiga menjak berpuluh menjak . eh , tipu ah . mane ade berpuluh menjak . falhui la aku ni . tak logik tu der ~ dasar begok punya gadis . haha ! okay sambung . sorry ada iklan tadi. iklan free tak laku la katakan . ahah !

semenjak kebelakangan ni , bukan semenjak kehadapan ni lah yer ? falhui la kau ni . haha! okay, semenjak kebelakangan ni , setiap kali kalau pagimalam mesti ada nama dia dekat chatbox . then tak lama tu, aku MENGURAS lagi dekat profile dia . woi , nampaknya dia balas . then , start tu la ada chit chat sampai kiterang tak ingat dunia . wow ! sampai beribu dah chit chat kiterang ni .. tak caye ? tak caye tak pe , aku tak kesah nye pun adoii ~ haha . bukan hal kau !

sekarang ni aku masih chat dengan ini lelaki . . hoho. sekarang aku tengah buat entri ni, dia tunggu status aku banyak . hohoho~ sabar sabar lah yer? nanti aku post banyak banyak . kalau status aku tu takde liker sampai 30+ , alamatnya aku delete balik la status tu . wahaha~


okay la, sampai sini jer ~ penat jari jemari aku nih. tapi kan, aku tengah dengar lagu Vampire Weeked - giving Up The Gun . hohoh~

alryte !

kbye :)

papai peeps!^^

No comments: