Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

aduh !


hello peeps! ^^

semalam.. aku, Nina & Miera lepak lepak . then , aku receive 1 message dari NYET~ "jmpa juh.. tempat baisa" so, aku bagi tau la besties aku 2 ekok saderk/jakun tu. then, kiterang pergi dekat port lepak kiterang. tak lama tu, NYET dengan MA datang. Miera malu sebenarnya dengan MA tu. Sebab tu la kiterang diam jer. Then, Miera pujuk Nina suruh dia hantar balik. Nina tak nak . malah Nina cuba memujuk hati Miera supaya tak malu. So, Nina bawa Miera pergi dekat seberang jalan. Aku nak sangat berbual dengan NYET . tapi aku tengok perbualan MA dengan NYET semakin rancak . tak kan aku nak potong skrip dorang kan ? nanti dorang fikir aku ni perempuan apa~ So, aku biarkan dorang berbual dulu. maybe , ada time aku boleh berbual dengan NYET.

aku menyeberang jalan. aku pujuk 2 ekok saderk/jakun tu berbual dengan NYET & MA . tapi dorang tetap berkeras. so, aku cuba nak berbual dengan NYET. tapi malangnya, dia pergi.. aku ingat dia pulang. aku tanya dia "pegi siney?" dia jawab "pusing pusing sekejap" so, aku biarkan..

then, tak lama tu .. lepas MA dengan NYET pusing pusing. abru drang 2 ekok saderk/jakun tu mendekati aku. dorang tanya MA dengan NYET nak pegi mana, aku kata la dorang pergi pusing pusing (raon).

tak lama lepas tu, MA dengan NYET datang balit. dapi dorang berhenti jaoh dari kiterang. aku datang makin dekat nak berbual dengan NYET . tapi .. alahaii ! Miera dengan Nina ni dari tadi "asmine asmine asmine" . terpaksa aku berhentikan jejak aku 'tuk mendekati NYET .

time, aku baru je nak angkat kaki . nak berbual dengan NYET. tiba tiba Ma kata "kay, kamek orang pulang lok . bye" then . aku dah tak tau nak cakap apa lagi . so aku kata "bye" jer..


***

malam ,

aku tidur dekat rumah Nina . aku dengan Miera. biasalah ~ perangai kami memang suka tidur rumah kawan . bersembang sampai pukul 3 pagi . haha
malam tu, aku terima message dari NYET . bunyi diye , memang marah sangat dekat aku.
apa aku dah buat ? aku fikir fikir .. aku tau apa salah aku . so, aku cepat cepat mintak maaf dengan dia .
aku menangis ! aku menangis ! menangis ! aku tak tunjuk depan besties aku ~ aku taknak dorang pun rasa sedih .. aku menangis senyap senyap .
hanya ALLAH SWT jer tau apa yang aku rasa :'(

****

Tadi,
NYET ada bagi tau . dia nak jumpa petang ni kol 4:30 . aku happy ~ tapi lama kelamaan aku rasa berdebar ..aku takut! takut ! takut ! aku bukan takut dengan dia ! tapi aku takut kehilangan dia . aku tak nak dia nekad ! aku tak nak dia sebuat perkataan yang aku tak nak dengar :'( cukup la TENTH buat aku terluka. putus diam diam tanpa bagitau aku ~ SANGGUP !




OKAY LA, AKU TENGAH SEDIH NI ~ tak nak cerita lagi :'(


papai peeps! :'(

No comments: