Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

single ?

hey peeps!

i know dah berhabuk habuk dah blogger aku nih .
apesal ?
sebab aku memang takde mase.
sekarang ni pun, aku post tengah pagi pagi buta. gila ?
sukahati aku la wekk :P

korang heran kan napew status aku SINGLE .

tak yah tanye and tak yah tahu . .

break sebab diye mrh aku . aku ? sedih arr . nak pujuk tak dapat lagi arr .

ergh! ni yang buat aku kadang kadang sedih . hohoh


aku tak nak story la sal ni lagi .

hidup SINGLE. BUAT LA CARA HIDUP SINGLE kan ? i love it yeah ! <3


papai <3

No comments: