Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

aku mahu kau kembali ~

Assalamualaikum,

tadi, aku pergi sekolah dengan baju raya warna hijau . biasa jer~ hahaha!

****
selepas aku dapat hadiah dari Cikgu S ,aku terus duduk dengan kawan aku . depan~ tak la depan sangat~ :)

then, 1 Anggerik buat persembahan recorder :) lagu tu smooth , slow . aku suke la . macam lagu budak kecik umur 2-5 tahun la pulak :D sweet sangat!

dah la time tu aku duduk depan , tapi tak depan sangat , time tu jugak la si Ex aku iaitu Azwan buat perform depan aku . rindu la aku dengan kau . rasa nak menitis je airmata saat tu jugak. tapi aku tahan dengan penuh kesabaran . dalam hati aku masih tertanya-tanya , "kenapa kau tinggalkan aku tanpa sebab ?" kau tau tak ? aku sayang kau , aku rindu kau . aku nak kau kembali . cuba kau faham perasaan aku . aku tau , AKULAH FIRST LOVE NOR AZWAN BIN ALI :')

aku tak dapat accept org lain . aku msih syg kau . kwn kau tny aku kenpa aku dngn kau xde pa pe lg . aku just jwb 'entah, tnya azwan' tpi dorg x brni nak tny kau . sbb dorg pn phm mcm mne prsaan aku . aku da jjur dngn dorg yg aku msih syg kau :)


sekarang , aku hny mnunggu kau balik . kalo ade rezeki dri ALLAH S.W.T..

aku harap , suatu hr nnti kau cri aku blik, kau bwk aku turn back . aku nak sangat kau sebut "TURN BACK" . aku tunggu . . . kalau kau tak sbut "TURN BACK" tulh brmksud KAU BUKAN JODOH AKU BUAT KALI INI LAGI . .


bagi aku , tak cukup aku mmliki hti kau dan kau mmliki hti aku dlm msa 15 hari . :)
kalau 15 bulan, tahun atau dekad .. bagiku cukup . bukan 15 saat! 15 hari ! 15 minggu ! aku tak nak ..


p/s: aku masih sayang kau Nor Azwan Bin Ali :)

AKU JUJUR~

No comments: