Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

AngryBirds game

hello!

kita belajar cakap sarawak eh ? satu patah perkataan , setiap entri . ahha !

bahasa sarawak hari ini ialah kenak . maksud kenak tu ialah apahal dan kena . faham ? okay , layan entri kat bawah . sapsap . .

aku teruja lah dengan game angrybirds . nak tau kenapa ? entah la . aku pun tak tau kenapa aku suka main game tu . yang aku hairan ,orang tau-tua pun suka main game tu . pelik kan ? sekrang , aku baru je main game sampai level 5-12 . terer tak ? tak terer pun . haha ! tapi tak per, tunggu aku makin pro la main . kan kan ?

satu lagi . aku ingatkan game tu tak famous . rupa-rupanya famous sesangat. aku jumpa bantal character dalam game tu . ala ,yang warna hijau tu , 'si ibab'.tau tau la kan ? then , yang burung warna hitam yang tengah marah . cute la . haha ! okay la . . kalau la dapatkan , aku nak beli :P
Tapi aku tak tau harga bantal cute tu . hahahaha !

okay , sampai sini jer :) bye bye !

No comments: