Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon
Hello Hello !

apa khabar ? khabar apa ? hahaha !

aku nak cerita kepada korang-korang yang berakyat Malaysaia :) (berakyat?)

okay . semenjak , 2 menjak , 3 menjak and bermenjak-menjak nih , mat salleh dengan minah salleh selalu view blog aku . So , aku terpaksa ada 3 bahasa . sekejap BAHASA MALAYSIA . sekejap BAHASA INGGERIS and sekejap BAHASA SARAWAK . sorry sesangat la kawan-kawan yer . bukan apa , kalau asyik post entri dalam bahasa Sarawak jer , nanti kawan-kawan dari BARAT tak tau aku ni cakap ape . kalau aku asyik post entri dalam bahasa Malaysia jer , nanti kengkawan dari Sarawak kata aku ni orang Sarawak tapi tak pandai bahasa Sarawak and watever la kan ? Bila aku cakap bahasa Inggeris , ade yang tak faham apa yang aku cakap , ada yang tak syok la , hati tak dup-dap dup-dap baca entri aku . hahaha ! acah jer . SO , aku ni terpaksa la cakap Mixed-mixed . hahaha ! aku tak tau la , kenapa banyak sangat mat salleh dengan minah salleh view and baca entri aku walaupun diarang tak faham apa aku cakap . ahahah ! okay , sampai sini jer yek ?

Bye !


SORRY FOR YOU . I KNOW YOU DIDN'T UNDERSTAND WHAT I'm TALKING ABOUT . I'M TALKING WITH MALAYSIAN FRIENDS :))

No comments: