Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Pesta Tanjung and Klinik Gigi

Hello !

PESTA TANJUNG . .

pagi tadi , aku ikut mak aku pergi Pesta Tanjung dekat Kolej TDTHB . Aku , mak aku dengan mak Aina pergi sama-sama . Aina dah pergi awal , dia kata dia bertugas . So , mak dia hantar dia awal .

Masa dekat kolej , aku macam orang 'bodoh' . tak tahu apa-apa . maklum la , aku tak kenal budak kat situ . Then , aku terjumpa kawan lama aku . Macam mana dia orang buat aku masa Maulidur Rasul dulu , macam tu la aku buat . buat tak kenal dengan mereka . hehehe~

Then , aku ronda-ronda dekat Pesta tu . Wiwit ~ ada budak hensem weh ! hahaha . gatal betu la aku ni . haha ! i'm actually not fall in love with him la oke . hehek~ Aku terjumpa dengan , Nur'rul Syuhada , Zulsyahmi , Nabihah , Ummi Syaffa , Ayu Fitria , Izwan Zhuqairy and banyak lagi :) i'm forgot . heheh ~

kat sana , macam biasa saja . sekolah tu luas . maklum la KOLEJ LA KATAKAN . rendah diri yer. merekakan PANDAI DARI AKU ! ~

Masa aku makan dengan mak aku , tiba-tiba gigi mak aku ada problem . kuangkuang . . kami terus pergi klinik Dr PETER dekat pasar . Aina . . . mak dia kata , pukul 1 mak dia ambil . selepas kami pulang dari klinik . mak dia nak cuci gigi . hohoh~

KLINIK GIGI . .

Masa aku masuk klinik tu , wiwit~ punya la cantik klinik tu . aku RESPECT tuan punya klinik . Very, creative :) . Aku terus cari tandas . Lepas keluar dari tandas , aku terpandang dekat dalam bilik yang ada seorang budak lelaki yang sebaya dengan aku . Dia tu Cina or bangsa lain ? aku tak tahu . Mula-mula aku pandang seimbas jer . Pastu , aku duduk sambil baca majalah dekat kerusi yang disediakan .

Baru aku sedar , aku seorang saja dekat kerusi tu . Pastu , tengah aku baca tentang 'EMMA WATSON' dalam majalah tu , bayang-bayang budak lelaki tadi melimpas aku . Dia senyum-senyum dekat aku . aku pun senyum saja la . FULAMAK OIII !!!!!! HENSEM TUU ! PIWITT ~ * eh , aku pulak yang takle . haha *

Dia ambil satu majalah then duduk sebelah aku . Aku buat tak tahu saja . haha !
Then , dia tanya siapa nama aku . aku kata la Asmine . tanpa pandang muka dia . ala . . malu la . kan dia ORANG HENSEM ! hahahahahahahah ! Dia tanya lagi , sekolah mana . just say SMK MERBAU . Then dia kata 'ouhh' . ish3x aneh betul budak ni . Tapi hensem :) Aku tanya nama dia siapa . dia kata "Daniel" oh hensem nama tu , macam orang dia jugak , kuangkuang !

Tak lama tu , ada banyak orang . . alahaii . . tuwew~ dia pun keluar dari klinik sambil melambai kat aku . aku lambai jer . nasib baik mak aku tak perasan . haha ! Then , time dekat luar pintu klinik tu, dia pukul dahi dia . dia bagi simbol 'handphone' . dia lupa mintak nombor handphone aku . MISTAKE ! haha . . harap dapat jumpa dia lagi . hihih ~ amin amin . .

oke sampai sini saja .
Bye !

No comments: