Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Nampak Sangat Nak Menipu

Hey !

aku bangun pukul 8 setengah pagi macam tu . Pastu , aku pergi toilet nak cuci muka and berus gigi . Then , aku pergi dapur , nak minum air suam . Tengok - tengok , laptop keseorangan dekat dapur rumah . mintak log in . 'WELCOME TO FACEBOOK' ouh ! baru aku ingat , diaorang kata hari ni facbook tak da lagi . Pastu aku log in . DAPAT ! heh ! NAMPAK SANGAT NAK MENIPU ! aku dri dulu memang tak caya , olok - olok percaya saja . Pastu , Aku dapat message dari BUAH HATI ABANG ANGKAT AKU , Murzeen . Pastu , aku post dekat wall aku . ' see , maseh idup juaknya facebook . haha ! " pastu , aku nak approve friends yang add aku . cepat nye . pastu , sorang jer dapat aku approve . TEN ! Error ! Limited friends 5000 . so , tak dapat aku nak approve yang lain . aku just inbox diyerang . aku kata , kita boleh kawan melalui inbox jer. heheh ! Then , aku layan jer facebook aku yang sanyang setengah mati ni. sebenarnya akua da dua facebook . nak ? ko cari la sendiri. Asalkan ada nama Asmine . hohoho !ok , sampai sini jer aku nak share.
Bye!

No comments: