Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Cerita 29 Mac 2011

Hello !

sorry sebab jarang post entri . busy sangat . sesangat sangat . sorry oke ? ;')
Oke Mine nak cerita pasal sekolah tadi :)

oke . datang skolah pukol 1030 pagi . pastu , pergi kelas luar sidang . tak bawak apa2 pun . hehe ! bawak pen jer XD . Dah abis kelas luar sidang tu , masok dewan . Then , disuroh berdiri , entah la kenapa . mungkin kena denda cuz bisin dalam dewan kot . semua berdiri . then , cikgu suruh duduk . pastu , masuk kelas , belajar cam biasa . .

Waktu moral, Anne ngan Fify escape 1 masa . ish3 berani betol diarang tu kan ? haha !
lepas tu rehat , buat cam biasa . makan 2 . haha !

Waktu KHB ! cikgu tak da ! yes !!! seronok betol ! orang suruh salin nota , aku dngn genk2 7 orang yang slalu buat bising tu buat nota setengah jer . then jadi RADIO . menyanyi . nyanyi pun mix mix . sekejap lagu lain , sekejap lagu lain . hahaha ! remix la katakan . ahah !

PAstu , time PSK , AKU DENGAN SUZANNE pegi Escape kelas 1 Jam . eheh . jangan bai tau orang oke . hahah! nasib cikgu tak curiga and kawan - kawan pun sporting . yaw ! seronok dapat kawan macam tu la . ahah ! pastu , aku dnegan suzanne balik lewat sebba jak aku lambat 5 minit . ish ! nasib baik aku pandai kaver . aku kata dengan uncle bas aku yang cikgu nak jumpa aku . hehehek .

so sampai sini saja la oke ? kalau ada masa , nanti aku post cerita lain lagi :)

BYe !

No comments: