Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

^_^

Hye!

waa. berapa kali aku tak post cerita yer? asyik post 'IKLAN' yer aku nih. sorry yek. aku busy sebenarnya . cuz exam. Oke , aku ringkaskn semua cerita yer ?

Cerita 1 : Jazlan, Raymie, Mowmoieyz , Ijam , Izzuddin , Khairul, Abang Mowmoieyz , Meara , Shieyra and termasok aku . . lepak kat kawasan rumah aku . Then , main basikal Raymie and Ijam . Basikal Jaz aku tak nak Cuz Mowmoieyz ade bagi tau banyak masalah basikal diyerang. Basikal Jaz buat kemaluan sakit. haha! Basikal Raymie mengatal nak koyakkan seluar orang and basikal Ijam sit diye gatal sangat tergoyang2. haha!
Cerita 2: Diyerang lepak lagi kat kawasan rumah aku . Selipar Jaz jatuh dalam longkang besar. HAHAH! Padan muka. Time tu Raymie dengan Jaz main TENEN! gila -.-'' Then, aku test bawak motosikal bapak aku . yerr. show off sekejap depan diyerang. ahah!
Cerita 3 : exam BM, bahagian penulisan aku main hantam! haha!
Cerita 4 : time exam Bi , oke oke jer. Section A dengan C aku main tembak .hoho! krangan pa entah. broken english kot. hah! Pastu exam SC. hah ! Paper 2 , aku maen hantam cuz tak masok otak pun yang cikgu ajar. cikit2 ade la. hohoh~

oke sampai sini jer yer. ringkan jer kan ? haha
whatever la.

Bye!

No comments: