Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Miss form I - Part 1

Hye!
tdi bca entri Eyrah. x missed2 tiap2 ari bca . x pandey lejuk. kiut blog ny.
tdi Eyrah crta sal kwn pom 1. aku pn mk juak la :D

masihku ingat.. waktu hari pertama persekolahan, orang first yang aku kenal
dalam kelas aku ialah Nur Sabrina.kinek kamek orang nunggah nya
YENNE ajak. simple :D. first2 aku nangga nya kedak sombong.
bila dah kenal, alhamdulillah.. nya sik sombong.suara nya lembut,
aku pkey nya tok sopan & santun. then lam aty aku padah,
siapalah orang dalam kelas aku tok sama 'PALAK' ngan aku.
selalu molah hal.

bila tengok muka sorang2.. heh! SEMUA NYA NERD. eii..

then, time oreantasi ea, aku dudok depan Yenne, then ada la sehelai kertas,
datang di berik oleh Yenne.Nama lah ea.. Then aku nangga ada nama ROMEO REUBEN.
fulamak, acak la nama ya :D then, aku padah dengan Yenne.
then Yenna padah, "sapa ndak punya nama tok kah?"
then, aku padah " entah." aku bagik kertas ea dengan mbiak laki sebelah aku.
*sama kelas aku la.
nya 'tik' nama nya. ROMEO REUBEN. ketulahan! ops!! malu kamek duak Yenne.
then, kamek 2. Tetak2 jak! eran Romeo. haha!


then, next week ya..
kamek orang masok kelas. aku tarik Yenne dudok sebelah aku. heheh

then, sebelah meja kamek 2 tek, ada embiak empuan.
lonely jak ny. xda orang dudok sebelah nya. kalik lam kelas aku
xda orang sama skolah rendah nya dolok..

then, ari ke 2 tek, ada embiak sorang tek suroh Yenne dudok sebelah ny.
then, cikgu suroh aku dudok sebelah embiak lonely tek.

then, start ea la aku kenal nya.
nama nya Fionaliza Evelyn. cantek nama ea hoo. haha.
kiut nya ae. mata nya kedak pakey lens wana coklat jak.

cikgu ada tego nya, " kamu pakai lens ka?"
then nya just geleng palak jak.

duhal, nang asli la tek. suka aku!
then, aku try mok nanyak nya. Intro lokk kan? heheh.
then, ny intro la dik pun. nya madh ny skolh St.Co.
then aku tanyak kenal Nicole Philip x? then nya madah
Kenal. nya sama kelas ngan Nicole. hii...


then, dah yea tek, ada la sorang empuan bisin alu lam kelas.
lam aty ku padah " heh, tok sama palak ngn aku lah ya".
dah ari ke-3 ea, baruk ku tauk namanya Suzanne Connylia.

then, aku try2 rapat ngan nya..


dah bulan 2 tek, aku, Yenne, Fionaliza . kamek orang tunggah nya
FIFY jak.simple kan? Suzanne pun sama , ANNE ajak :D
aku? Siti Nurhasmin d sngktkn jd ASMINE. then d singktkn agik
jd MINE ajak :D

sorng gk tek lupak ku crita. nama nya SITI ASMAH.
nya pun bisin juak la kelas mcam ANNE tek :D. kmk org tnggh ny
ASZ ajak :D

start laa
MINE,ASZ,YENNE,FIFY ngan ANNE tek. plah group.
hihih. papa jak la. group ea. xda idea bh. skaty jk la
singktn ny ialh McBlaWacGiey bunyi nya kedak MacBleWecGii..
p, ejaan nya laen kn? heheh. kmk orang slalu morah orang susah .


makin lamak aku kenal cidak.
makin ku tauk perangey sidak.
nang sama perange la kamek orang tok.
lua kedak bait, tp dalam
heh! macam setan. ahhaha!!


kamek orang tok slalu klua pegi paxen. EVERY MONTH!
get it? EVERY MONTH!
penah juak dlok
EVERY WEEK. ish3!.
hahaha

okeii ea jk mk d crita :D
babai!

No comments: