Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Hari Sukan Part 1

Hye!

hari nie hari sukan kiterang.. dlm 1 haritu, mcam2 berlaku.
mcam petang tadi dan malam tadi *selepas beberapa minit yang lalu*
cerite diye macam nih..

pagi tadi, JEm. banyak sngat krete nak hntr budak skolh and pergi stadium.
pukol 8 pagi camtu, duit aku RM5 hilang.
then, tanpa diminta, kawan aku SPONSER makan. hahah~
pukol 9 camtu, Arith x nak bgi balik Hp Sabrina. tu lah buat Sabrina
baling hp Arith.FADHAN MUKA. hahaha..
pukol 930 camtu, rafil bwk aku date.btol ke? Akmal dengan Zulkifly kate.
aku x nak, cuz aku MALAS! heheh~.
then, tbe2 jer rase rajin and x malu, aku dudok sebelah
Emel. ABANG AKU!! aku anggap diye abang aku ler.cuz, aku xde abang.
TAPI!! TAPI!!TAPI!!.. orang tengok aku dengan EMEL mcam DATE.hahah~ tu la.
dudok rapat2. bile Rafil limpas dekat bawah, Aku suroh Emel Cover aku. kalau
orang tengok dari depan, kami 2 mcm kissing. tp sbnarny x.
hahah~ aku suroh Emel cover aku jerk.
AKu ,Fify,Anne dengan Emel dengar lagu Iyiyi by Cody Simpson. then, Anne
maen hp Anderton.huu.pastu turn Fify lastly turn aku. haha!.
aku ckap2 degn Emel rpat sngat. hohoh.. then, bile aku jmpe kwn aku , diyerag kate
"ko grek ngn nya ka?" then aku just jwb "neyda" diyerang kate lagi "paal mcm date la?"
pastu kiterang 3 fify degn Anne kate "kami mcm adek dgn abang la. best friends" hehe~

then, time persmbhn pdang,
aku first2 aku dkat blakang skali,
then, time nak buat 1M1S, aku dudok depan skali.
malu la orang tengok.haha xpe, demi Merit dengan SIjil. ahahah!

waktu balik, Ayna dengan eikah kate, Ayna dh break dgn Akmal. aku tanye pasal.
diye kate *blahblahblah.* x leh bg tau. then, Rafil skit aty dorang kate.
WHAT? pasal aku plak kene?
then, aku ambik gmbar AG :D hp diye same la.. Ayna smbunyik2 ambil hp ku n, show dpn Ag.
Ag heran la. sapa pnye hp tu. then, aku dtg and rmpas dr tngn Ayna. kurang asam btol bdak tu.
hahaha~

oke. sini jer..

babai~

No comments: