Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Happy Birthday Akmal

Hye!

aku nak ucapkan Selamat Hari Jadi For Muhammad Nur Akmal .

For Akmal, dengan hati yang ikhals aku hanya ingin ucapkan Selamat Hari Jadi.
Sorry No Present XD no have budget. haha~ Every year aku tak lupa hari jadi kau. walaupun kita tak serapat mcam "isi dan kuku" tetapi, aku menghargai persahabatan kita :)
dulu kita selalu bergaduh waktu tahun enam. tapi sekarang kita tak pernah bergaduh. kau selalu mengadu dekat aku pasal Muammar yang selalu mengejek kau. aku dengar segala-galanya.kalau aku jadi kau, aku pun rasa macam tu juga. sakit hati, kecil hati , benci dan whatever la.

kat sini, ku doakan kau panjang unmur, suksess , berjaya dalam pelajaran, disayangi Allah ..
hermm. takda idea lagi :) sampai sini saja la. oke?

Bye!

No comments: