Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Escape Latihan Persembahan Padang And Go To Kedai KUning :D

hye!
pagi tadi, Aku*Tengku Asmine*,Aainaa*Nur Aainaa*, Ag *Abdul Rahman* , Bulat*Nurhazierah* dengan Al*Alya* pergi kedai kuning. heheh. sebenarnya kisah diye macam nih..

Aku datang sekolah dengan Mieyra. Then, aku terus jalan dengan Noreda cuz nak simpan baju kurung yang berhenger dekat dalam surau sekolah. then, bile masok tuh.. aku tengok As*Siti ASmah*,Irra*Irra Aimiera* , Bulat*Nurhazierah*,Al*Alya* dengan genk2 lain lepak2 dalam surau dekat belakang tempat orang dudok. termasuk Ag. Then, aku dengan Noreda letak la baju kurung kami dekat gantung hanger. then, kami orang lepak2 . aku terlupe dah dengan kawan aku dekat luar surau tuh. best friend aku tuh. sanggup aku buat diyeorang macam tu kan? KEJAM!

Pastu, Yenne*Nur Sabrina* dengan Anne*Suzanne Connylia* datang panggil kiterang suroh pergi latihan persembahan padang. rase malas la pulak. then, kiterang degil x nak pergi.

kali ke-2 diorang dtg lagi, aku bersmbunyi dekat sebelah pintu masok surau dekat depan dengan As.Then, lepas Yenne dengan Anne keluar, kelam-kabut kiteorang sembunyi dekat kawasan sekolah. hahah~ keje gile.

then, last2 kiterang berpecah. hahah! biar diyeorang pusing nak cari kami semua.
Then, Ayn Naa bwk AG suroh diye teman kamiorang pergi kedai kuning. mule2 diye x nak. then, last2 diye nak cuz DIRASUAH sponser. hahah~

dah kami kelua dari gate sekolah, kiterang nak pergi kedai kuning gune jalan lorang ke-2. then , ade anjing menyalak. NAK HARAPKAN AG. PUIHH!~ DIYE PUN takut. ahah!

then, kiterang gune jalan blakang rumah antara rumah lorong 1 dengan 2. then, ade la jugak anjing. hish! malang betol la mase tuh. hahah.. kterang patah balik. mase tuh, ade la rmput yg mcm duri tu menggtl dkt sluar track aku tuh. aku dudok mencngkung then, aku buang la duri tu. diyerang 4 dh jln jaoh ckit dah. then, tibe2 jerk AG tnggu aku .baik pulak diye nih dengan aku. aku ingt die nih jahat dkat aku. then, diye hulur tangan diye dekat aku, so aku penang jer la tngan diye. LEMBUT TUH. ahhaa jgan jeles yer kawanku yang same genk aku nih. heheh~then, dye jln sbelah aku. aku buat derk jer. cuz diye dah berpunye, dgn ANNE kwn aku sendri yg x penah bergduh dri taon lpas. gurau2 ader la. ahhaha

lastly, kiterang gune jalan lorong-1 @ depan sekolah. x duli le dengan cikgu . hahah!. then, dah sampai kedai kuning. AG buat muke Kesian. diye nak COCA-COLA. hahah~kesain. so Ayna Sponser diye cuz diye kate diye nak sponser Ag. FHADHAN MUKE! hahah~ aku bile mentos ICEMINT. cuz nama aku hampir same sebutan nye dengan mentos tuh.

then, tersebar la nama aku ICEMINT. heheh~ bangga lok.. Garuk burit. ceh ceridak! then, kiterang lepak dekat kedai seblah. kedai cine. x raye ke? hahah! kiterang dudok dekat tempat letak sayur .

tapi x der sayor pun. then, kiterang cerite2. and buat experiment. Coca-cola mix Mentos. AG buat sendiri.diye letak dalam mulut. x tpi x jadi. cuz, air diye x banyak diye letak.and cola diye laen ckit .made in Thailand! hahaha. x ori. hehehe. then, gune air Bulat. jadi la ckit, cuz diye letak 5 kali titik straw. penuh straw tuh.bkan titik2 heheh.

then, tibe2 jer air tu kering. ahaah! mentos nie menyerap air tu ke? haha. kitrang buat ksimpuln sndri. sebenarnye kitrang xde niat nak blajar tme tu. saje je nak buat experiment. hahah!

pastu, kiterang crite2 ag kate diye nak beli bawang, mainan atomen, pistol mainan polis, mainan askar, mainan masak2 , barbie doll , telor masin dengan, guitar mainan untuk Anne. hahaha~

lawak gile la time tuh. kbtulan la plak tempat kami dudok tuh, bersebelahan dengan mainan. hahaha.


pastu, dah nak pukol 9 , kiterang pulang. dlm perjlanan tu, ader la skumpuln lakey2 yg kiterang 4 x knal kcuali AG. diyerang kate yg Ag nih bnyk GF. then AG kate "kimak. ku isap butoh ko bena2 kelak" kiterang smua ktawe. hahahah! pastu, ade krte nak lalu. aku dgn AG gune jln sblah Kiri, 3 org tuh gune sblah knan. then, diye rpat dgn aku. aku lari, berjln sebelah Bulat,then, kiterang gune jln longkng besar. ade la mcm "Titi" tu kiterang gune.then, Ag yang first2 gune jalan tuh.. then aku FOLLOW blakang diye. aku pegang lengan diye seblah kanan .diye yg suroh . tkut2 aku jtoh. hahaha. Ayna, Bulat dgn ALya nak gune tu jugak.sorang2. ayna kate 'papapapa' sbb diye melatah ckit tkut2 diye terjtoh dlm longkang bser tu. then Ag kat " let's come to PAPA" kiterang ktawe.pastu turn Bulat. xde pape. diye kut ckit. Alya! diye takut giler.. Ag kate " ko herat burit ko cam tok" sambil buat demo. ahhaha! ALya kate x nak cuz mmlukan dri jer. then, last2 Alya pgang tngn Ag spaye x jatoh. hahah~then, dh kiterang smpai dkt sbrng lngkang bsr tu. then, x lame tu kiterang trus msok kwsn skolh..

p/s: aku tau aku banyak gune bahase 'Then'. so? ada ku kesah? hahah...marah aku eh? marah la. ahaha. kidding XD


ssoo..

bye!

No comments: