Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

Cerita dekat Sekolah :)

Hye!

dah dua missed sehari aku tak updated blog yer? heheh~ oke.
aku nak cerita pasal aku dekat sekolah tadi..

Turun dari van sekolah, aku slow - slow masuk ke dalam sekolah. Then, bila aku pandang depan, kelibat dua orang kawan aku Eyra dengan Sapy . Then, diarang tunggu aku dekat depan pagar. kitarang lambat masuk dewan nih. Then. kitarang jalan sama-sama ke dalam dewan. Sapy cepat-cepat berjalan tu. Aku dengan Eyra slow jer. cuz, nak duduk dekat belakang sekali.hehe~ bila aku pandang belakang, aku tengok dua orang JEJAKA HENSEM. yer. tak la hensem sangat. kawan aku jer tu. Ayush Aliman dengan Jai Hamid. Akibat terlalu slow berjalan, kitarang berjalan seiringan. Eyra berjalan dekat depan Ayush, aku berjalan dekat depan Jai. then, bila masuk dewan, kawan-kawan M_4_L kitarang semua pandang. Diarang fikir kami ni pergi sekolah 1 kereta. Then, lepas sejam tu. Kitarang masuk kelas.

Masa pertama tu, aku kena denda cuz tak buat 'penanda wacana' . alah. buku kecik-kecik tu. Then, Aku, Fify, Anne, Asz, Yenne, Yanna, Calee, Angel dengan Dayang duduk dekat luar kelas. kitarang tak malu pun. cuz kitarang yang nak sangat kena denda. Best la juga time tu. hihih~ lepas tu masa Math, aku terlalu Blur. heheh~ aku makan dalam kelas. syuutt.. jangan bagi tau cikgu oke? haha!

Pastu, masa Science. kerja sekolah yang cikgu bagi minggu lepas 1 pun aku belum buat. Masa cikgu ronda-ronda nak check siapa yang tak siap kerja, aku cepat-cepat mintak jawapan dari Fify. AKu jawab setengah jer. Then, aku sembunyikan soalan yang aku belum buat dekat buku practical aku tu. Pastu, pandai-pandai la aku cover buku tu. hihih~ cikgu tak perasan punya. Then, dah sejam tu, kitarang pegi rehat. Lepas rehat tu, takda pa-pa yang terjadi. .

so, sampai sini jer la. Dah nak pukul 12 malam dah ni.

Bye!

No comments: