Cute Polka Dotted Beige Bow Tie Ribbon

tension! :'(

Assalamualikum!Hai!Selamat Sejahtera!Hi Everyone!

hhrmm.. nak cerita yeh!. camney..
pagi tdi, Ayn Naa ader bg tau mine yg Is*my ex* ckap somtink dgn Ayn Naa. diyer ckap
" Asmine, Is suroh aku pdh ngn kw. kw mok x turn back ngn ny. mun x Is ngn AG bante. Rafil"
what! nak jer mine tampar2 cincang2 bunoh2 si Is tu, dh aku x nak. x nak la! MEJAL!
then, wk2 balik td. Ayn Naa ader tnye mine yg mine nak turn back dgn Is ke tdak. DEPAN IS dengan Si Tembam Eyrah*Ayush lg tu! Damn!
then. mine marah. n lari.. mine jling si IS! babibuntal! menyampah aku! knpe la diye tu MEJAL mine sangat?! mine nak jer pndah SMK Pujut. :D
then, dlm aty mine kate, " kawu maok ka mun aku turn back ngn aku. tapi aku sik sayang kawu?! paloi!". then, Ayn Naa kate, "btol nie, kalau x , Is dgn AG nak srang RAFIL" bidih per! Rafil x tau pape nanti kne srang! shit btol la budak nie. Then, mine kate " NyaTumbok Rafil, Aku Tumbok nya balit!" haha. mcm la btol mine nak tmbok Si IS tu.. ceh! jg hrp la.. kalau diye srang Rafil.. then, diye puas aty.. diyer X KAN TURN BACK DENGAN MINE! never! You'll Never Get Me Back Dude!!. hah! ambek kau!

dh! mls nak ckap pnjang..
penah la

Assalamuaikum.Babai.Bye-bye.

No comments: